Onze Missie

Uw Gezondheid en Welzijn Verbeteren

Acupunctuur Centrum Amsterdam is opgericht door mevrouw Xiu Deng met de passie om de gezondheid en welzijn van haar cliënten te verbeteren op een holistische wijze via de Traditionele Chinese Geneeskunde. 

Met onze rijke ervaring en geïnteresseerde houding naar uw klachten en aandacht voor zorgvuldigheid, helpen wij u graag om weer in balans te komen.

Wij zijn transparant in de diagnoses en behandelmethodes  en zullen ten alle tijde uw uitleg geven over onze manier van werken.

De praktijk

In het hart van Amsterdam

Acupunctuur Centrum Amsterdam bevindt zich in het hart van Amsterdam, gelegen op de Rozengracht 53.
Nabij de Westerkerk en het Anne Frank Huis. 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9:00 – 18:00
woensdag 9:00 – 12:00
zaterdag 13:00 – 17:00
Behandeling volgens afspraak

Openbaar Vervoer

Wij zijn te bereiken via het openbaar vervaar tram 13 en 17.
Uitstaphalte Westermarkt.
Dan is het nog maar 3 minuten lopen.

Met de Auto

Ons praktijk is goed te bereiken met de auto. U kunt bij ons in de straat parkeren of op de grachten nabij. Het is betaald parkeren en de tarieven bedragen vrij hoog (7.50 per uur), wij raden u dan ook  aan om met het openbaar vervoer te komen.

Voordelig Parkeren bij P+R garages

U kunt gebruik maken van de P+R parkeermogelijkheden en de zeer voordelige tarieven vanaf Eur 1,00 per 24 uur. De P+R Garages bevinden zich aan de rand van de stad en u dient dan verplicht met het openbaar vervoer naar het centum te komen. Voor meer informatie verwijzen wij nu naar  https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-reizen/