Staat Uw Klacht Er Niet Bij?

Wij staan open voor de meeste gezondheids- en welzijnsklachten. Naar beste kunnen en weten zullen wij de juiste behandelingsmethode toepassen die bij uw klachten past. Neem gerust contact met ons op.
Klachtgebieden

U kunt bij ons terecht met de onderstaande klachten. 
Bij ernstige ziekten kan Traditionele Chinese Geneeskunde helpen bij het verlichten van het lijden en verbeteren van de kwaliteit van het leven.

Zenuw en Hormonale Stoornissen

Alle pijnklachten, stress, migraine, hoge- of lage bloeddruk, slapeloosheid, duizeligheid, oorsuizen, hartkloppingen, diabetes, schildklierproblemen, fobieen, depressiviteit, hemiplegie, burn-out…

Hormonen zijn stoffen die processen in je lichaam beïnvloeden door ze te remmen of juist te stimuleren. Het zijn de biochemische boodschappers in je lichaam. De elektrische en snellere informatieoverdracht vindt plaats door het zenuwstelsel.
Bij het stellen van een diagnose worden ongezonde patronen in kaart gebracht: compensatiemechanismes. Het menselijk systeem wordt namelijk beschouwd als een netwerk van remmende en stimulerende invloeden, net als het hormonale systeem. De patronen worden benoemd met behulp van termen als  yin, yang en qi. Die begrippen overstijgen net als onze hormonen het onderscheid dat wij westerlingen maken tussen lichaam en geest. Veel hormonen hebben zowel effect op ons lichaam als op ons gedrag en gevoel.

Maag- en darmklachten

energie (qi) wordt geblokkeerd en kan daardoor niet goed worden afgevoerd en zoekt een uitweg via de huid. 

Spier- Pees- Gewrichtproblemen

Reuma, jicht, artritis, artrose, hernia, tennis- of golfarm, etalagebenen, oedeem, RSI, spit, ischias, pijn en stijfheid in de nek, schouders en rug …

Huidaandoeningen

Acne, eczeem, fordelroos, jeuk, fistelboom, psoriasis, vitilogo, allergie, haaruitval en kaalheid.

De huid is een orgaan. Net als bij andere organen, kan de gezonde werking van de huid verstoord raken. Bij huidaandoeningen kan er sprake zijn van een verstoring in de qi in uw lichaam. De energie (qi) wordt geblokkeerd en kan daardoor niet goed worden afgevoerd en zoekt een uitweg via de huid. 

Urinewegklachten

Nieren-, blaas- en urinebuisinfecties, impotentie, prostatitis, urineverlies, etc.

Vrouwenziektes, gynaecologie

Onvruchtbaarheid, infertiliteit, menstruatiesstoornissen, overgangsklachten, baarmoederverzakking, vleesbomen, myomen etc.

Luchtwegklachten

Astma, chronische bronchitis, griep en verkoudheid, ontsteking van voorhoofdholtes en kaakholteontsteking, hoesten, keelonsteking, kortademigheid, hooikoorts, etc.

Stoppen met Roken & Afvallen

Acupunctuur beïnvloedt via het zenuwstelsel in de huid neurotransmitters (regelstoffen) in de hersenen. Met behulp van acupunctuur zijn de lichamelijke onthoudingsverschijnselen te behandelen bij stoppen met roken.

Staat Uw Klacht Er Niet Bij?

Wij staan open voor de meeste gezondheids- en welzijnsklachten. Naar beste kunnen en weten zullen wij de juiste behandelingsmethode toepassen die bij uw klachten past. Neem gerust contact met ons op. 

Uw Gezondheid en Welzijn is Belangrijk. Wacht niet.

Maak nu een afspraak of vraag naar meer informatie.
Bij geen gehoor stuur alstublieft een bericht.

+31 (0)20 3309069