DSCF8418_C2_600x900

Maak Kennis met uw therapeut Xiu Deng

Meer dan 20 jaar
ervaring en voortdurend aan het ontwikkelen

Acupunctuur Centrum Amsterdam is opgericht door mevrouw Xiu Deng met de passie om de gezondheid en welzijn van haar cliënten te verbeteren op een holistische wijze via de Traditionele Chinese Geneeskunde.   

Hier voor heeft zij Acupunctuur Centrum Gouda opgericht samen met de reeds gepensioneerde gynaecoloog Professor X.Z. Fang, welke zich specialiseerde op het gebied van vrouwenziektes zoals onvruchtbaarheid.

Als derde generatie in haar familie heeft mevrouw Deng het Traditionele Chinese geneeskunde met de paplepel ingegoten gekregen, haar opa en moeder waren beide ook natuurgenezers. Daarbij heeft zij een vierjarige opleiding in China voltooid en is zij verder opgeleid in Nederland. Ook maakt zij nog regelmatig studiereizen naar China om haar kennis op te frissen en besteedt zij veel tijd en aandacht aan nascholingen.

Haar enthousiasme en natuurlijke leergierigheid heeft haar veel ervaringen en kennis meegebracht door samen te werken met verschillende en gerenommeerde TCG therapeuten in zowel Nederlands als in China. Zoals bij onder andere bij  Yihe Acupunctuur Centrum te Delft met de heer W. Wang, Oriental Clinic & Moxibition te Den Haag onder leiding van de heer Z.J. Yu, Zhong Yi Tang te Bussum en Baarn onder leiding van mevrouw Y. Ma en Chinaturel Medical Centre in Den Haag en Zoetermeer onder leiding van mevrouw L. Chen.

Door alle deze samenwerkingen heeft mevrouw Xiu Deng een enorme brede kennis opgedaan van zowel de Westerse als de Chinese geneeskunde. Daarnaast heeft ze unieke kansen gekregen om samen te werken met Chinese professoren van China Academy of Chinese Medical Sciences te Beijing. Mevrouw Xiu Deng is aangesloten bij  beroepsvereniging ZHONG  voor Traditionele Chinese Geneeskunde.

Xiu Deng is naast haar professionele vakkennis, erg zorgzaam en betrokken met haar cliënten.

AT5 bij ons voor Acupunctuur

22 januari 2013. “AT5 verslaggeefster Saida is gestopt met roken en  door acupunctuur kan je de ontwenningsverschijnselen laten verminderen”

Cliënten ervaringen en reviews

Blije mensen

5/5
Met haar vakkennis , enthousiasme, aandacht en zorgvuldigheid helpt Mevrouw Deng mij om in balans te zijn. Wat het voor mij betekend merkte ik toen er door de Covid maatregelen een afgedwongen pauze kwam in de regelmaat van haar ondersteunende behandelingen. Bescheiden en vriendelijk gaat ze daadkrachtig te werk. Het doet mij goed. Dank je wel Xiu
5/5
Mevrouw Deng is super bekwaam en professioneel. Ik ben bij andere acupuncturisten geweest en had over het algemeen het gevoel dat er geen vooruitgang was, maar bij haar kon ze erg snel mijn problemen identificeren en een behandeling voor te schrijven, niet alleen met naalden maar ook met een mix van Chinese kruiden en cupping. Wat ik leuk vind aan deze praktijk is de transparantie over de diagnose en welke behandelmethoden nodig zijn, in plaats van te proberen aan te dringen op meer bezoeken of iets anders te verkopen. In mijn geval toen het bijvoorbeeld erg kritiek was, begon ik met 2x per week te gaan, daarna één keer per week, nu om de week. Bedankt Xiu!
5/5
Ik begon Xiu te zien om te helpen met mijn haarverlies, maar sindsdien heeft ze me ook geholpen met andere problemen, zoals een bacteriële infectie die geen arts kon genezen en cupping-massages door haar collega hebben mijn chronische spierpijn genezen. Haar op maat gemaakte kruidenregimes zijn levensveranderend! Ik raad zeker een bezoek aan haar kliniek aan, erg vredig en gastvrij.

Uw Gezondheid en Welzijn is Belangrijk. Wacht niet.

Maak nu een afspraak of vraag naar meer informatie.
Bij geen gehoor stuur alstublieft een bericht.

+31 (0)20 3309069